fbpx

Lejlighederne

Vi er heldige i Aarhus. Vi er tæt på skoven, stranden og bylivet, har nok Danmarks bedste studiemiljø og ikke mindst et kulturliv i verdensklasse. Midt i det hele finder du Risskov Brynet. Risskov Brynet er et helt nyt boligbyggeri, hvor der både er 1-2-3 og 4-værelses lejligheder. Alle lejligheder er udstyret med altan og alt i hårde hvidevarer og herunder kombineret vaske- og tørremaskine samt opvaskemaskine.
Brochure

Hør mere om Risskov Brynet!

Indflytning

Skal der være 1-2-3-4 værelser i din nye lejlighed? Skal du bo alene, sammen med familien eller sammen
med en roommate? Boligerne i Risskov Brynet er skabt til at kunne rumme dig – eller jer.

Fællesskab og aktiviteter

Risskov Brynet er bygget på bæredygtige principper med fokus på at udnytte sollyset optimalt.

Gør brug af boldbanen på 6. sal, eller boldbanen i terræn, de udendørs fitnessredskaber, bål- og grillpladser, borde, bænke og delebilsordning. Bevæg dig trygt rundt i det naturskønne terræn, der ligesom elevatorer og parkeringsarealer er videoovervåget.

Nyd de store, skønne altaner og terrasser – mange endda med udsigt over Aarhus Bugten

Smilets By

Glæd dig hver dag over de åbne, grønne linjer med alsidig natur, stisystemer og et varieret facadeudtryk. Og kommer der børn til, eller har du dem med, er der vuggestue, børnehave, skole og indkøbsmuligheder lige i nærheden.

Så uanset om du vil bo alene eller ønsker at dele din hverdag med en roommate eller din lille familie tæt på by, skov, strand og vand – og med det pulserende liv i Smilets By inden for cykelafstand – er Risskov Brynet det bedste udgangspunkt for at få det meste ud af Aarhus. Bliv eller forbliv aarhusianer!

Boligoversigt