Grønne linjer i Risskov

Området er etableret med et naturkoncept for hver blok, som indeholder grønne kiler, grill- og bålpladser, fodboldbaner, børnehave og indkøbsmuligheder. Der er desuden mulighed for at deltage i delebilsordning, hvor der stilles biler til rådighed fra Tadaa!.

Området er forsynet med DAS-anlæg, som giver ekstra god mobildækning – selv i den underjordiske p-kælder. Området forsynes ligeledes med tv og bredbånd via Stofa.

Fællesskab og aktiviteter

Risskov Brynet er DGNB-certificeret, og bygget på bæredygtige principper med fokus på at udnytte sollyset optimalt.

Gør brug af boldbanen i terræn, de udendørs fitnessredskaber, bål- og grillpladser, borde, bænke og delebilsordning. Bevæg dig trygt rundt i det naturskønne terræn, der ligesom elevatorer og parkeringsarealer er videoovervåget.

Beboerne har et stærkt fællesskab, og på Risskov Brynets facebook-side kan du følge med i lokale tiltag.

Nyd de store, skønne altaner og terrasser – mange endda med udsigt over Aarhus Bugten.

Omgivelserne

Kan du løsrive dig fra alle tilbuddene og mulighederne i Risskov Brynet, oplever du på det tidligere erhvervsområde ved Bryggervej et kreativt møde mellem gammelt og nyt.

De gamle buer fra Aarhus Sporvejes anlæg bevares som et flot arkitektonisk ikon, der minder om Risskov Brynets centrale beliggenhed i forhold til den nye letbane, busser og supercykelstien, der fører dig helt ind til de mange tilbud i Smilets By.

Smilets By

Glæd dig hver dag over de åbne, grønne linjer med alsidig natur, stisystemer og et varieret facadeudtryk. Og kommer der børn til, eller har du dem med, er der vuggestue, børnehave, skole og indkøbsmuligheder lige i nærheden.

Så uanset om du vil bo alene eller ønsker at dele din hverdag med en roommate eller din lille familie tæt på by, skov, strand og vand – og med det pulserende liv i Smilets By inden for cykelafstand – er Risskov Brynet det bedste udgangspunkt for at få det meste ud af Aarhus. Bliv eller forbliv aarhusianer!

Vision

Siden 2019 har vi oplevet en stor succes i Risskov Brynet med stor efterspørgsel på lejlighederne i Broloftet og senest i de 3 nye punkthuse på Vindrosen.

Bygningerne bliver DGNB certificeret, hvilket er en certificeringsordning, der har til formål at skabe et fælles afsæt for måling og vurdering af bæredygtigt byggeri.

DGNB består af en række kriterier, der anvendes til at evaluere en bygning eller et byområde. Der vurderes på tre bæredygtighedsaspekter; miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed, som suppleres med vurdering af fysiske rammer og udviklingsprocessen.

I Risskov Brynet får du en bolig med sundt inde- klima, lavt energiforbrug og grønne omgivelser. Altså en bæredygtig og klimavenlig bolig.